„Сини“ фенове недоволстват от платените излъчвания на контролите! Дадоха предложение

0
levski slaviq 201
- -

Сериозно недоволство сред привържениците на Левски предизвика дебютното излъчване на мач на тима в мрежата на InStat TV. Запалянковците протестираха, че трябва да плащат по 5 евро, за да гледат срещата. Те дори излязоха с предложение – мачовете да се излъчват по Левски ТВ и право на гледане да има този, който си е закупил виртуален билет. Другото най-масово предложение е мачовете да се излъчват от клубната телевизия в Youtube канала, за който да има платен месечен абонамент.

Доста „сини“ привърженици пък алармираха за проблеми с плащането. Въпреки че са имали желание да дадат въпросните 5 евро и да гледат срещата, системата не е приела картите им. Макар и малцина, имаше и такива, които се оплакаха и от невъзможност изобщо да се регистрират в сайта.

„Абсолютна безсмислица е с тоя instat, просто излъчват предаването на Левски ТВ през тяхната платформа и добавят някакви ненужни неща за контролна среща. По-добре пуснете един абонамент към канала в Ютуб.“, твърди Van Ivanov.

„От 2 години давам всеки месец по 200лв за Левски под всякакви форми. Но докато не се махне тая тъпотия с instat tv нямам да дам 1 стотинка и няма да отида на един мач. Вече ни правите на балъци!! Това мина всякакви граници!Дори и да искат да правят платена платформа за мачовете ,защо не използват Левски ТВ и да сложат месечен абонамент?!Ще откажат доста хора с тази си стъпка!!!“, ядосва се Викторио Денков.

„Пичове хайде малко по сериозно , вчера обявявате партньорство и днес мача може да се гледа само там . Не ми е до 10 лева които дадох , но ми се струва малко обидно към нас феновете това отношение . Не може само да се иска , трябва и малко уважение , днес сте лишили огромен брой хора да прекарат съботния следобед със любимият отбор ( говори за тези които сме далече от София ) . Повечето хора биха предпочели да си купят виртуален билет и да си гледат мача по Левски ТВ . Така едно че половината пари не влизат в клуба , но и феновете ще се почистват обидени . Дано го осъзнаете , защото едва ли са много балъците като мен , а често да си кажа и аз се почувствах гадно , две години хората се лишават , но помагат и най накрая им вземайте по десетачка за контрола . Повечето със кеф и удовлетворение биха си взели виртуален билет но това отношение е обидно и не го заслужаваме“, пише Cvetan Iliev.

„Много жалка история с това плащане. Ние си даваме последните пари за Левски, а накрая ни нашиха с 5 евра за контрола със Созопол. Сигурно с Паламуд Мичурин ще е 13 евра“, коментира Daniel Mihaylov.

„Голям гаф на ръководството очаквам поне да се извинят на нас феновете които пълниме касата всеки божи ден“, пише Petar Arnaudov.

Из „сините“ групи във Фейсбук имаше и доста привърженици на Левски, които одобряват идея. Някои от тях припомнят как допреди известно именно феновете на Левски са настоявали клубът да направи платен абонамент за мачовете си, но сега мрънкали. Освен това напомнят, че в мобилното приложение на клуба имаше анкета с въпрос дали биха си плащали, за да гледат любимия отбор и масово се гласува с „да“.