Пирин чупи рекорд по посещаемост срещу Левски! 1000 „сините“ се изсипват в Благоевград

0
Снимка: facebook.com/OfkPirinEoodBlagoevgrad
- -

Рекорден брой зрители се очаква да посетят двубоя Пирин Благоевград – Левски, пише „Тема спорт“. Мачът на стадион „Христо Ботев“ е в неделя (3 април) от 17:30 часа. 5000 души ще изпълнят централната трибуна, като над 1000 ще са феновете на „сините“. Цена на билетите е 15 лева и те вече бяха пуснати в продажба. Ще важат и пакетните от предишното домакинство със Славия.

От доста дълго време съоръжението в Благоевград не се е изпълвало, а в момента Пирин се представя отлично. Вече в седем поредни мача под ръководството на Радослав Митревски зелените не познават вкуса на поражението. Орлетата измъкнаха 1:1 с ЦСКА-София у дома и разбиха с 5:3 Лудогорец в Разград преди Нова година. Сега ги очаква поредното изпитание. Тимът е все по-близо до оцеляване, а в последния кръг на редовния сезон гостува на Царско село и има голям шанс да е в групата, бореща се за местата от седмо до десето.

За първи път от доста време насам се очаква Пирин да е в оптимален състав и с всички „стари пушки“. След наказание се завръщат Светослав Дяков и Христофор Хубчев. Бодуров и Занев са готови след болежки, както и Станислав Манолев. В игра ще видим и Александър Дюлгеров. В предни позиции опции са Станислав Костов и Преслав Йорданов. Антон Карачанаков ще допълни списъка с доказаните зелени бойци.