Лечков: Два клуба или двама олигарха си мерят влиянието! Продължават с глупостите! На кога са протестите?

0
- -

Членът

„Трябва в контролите да се гледа резултатът. Оценката ще я дадат треньорите. Жалко за резултата, защото видяхме, че изпуснахме по глупав начин численото си предимство. В никакъв случай не бих обвинил Десподов. Какво значи? Дано си вземе поука. Няма как да създадеш толкова положения на Хърватия и да ги изтървеш.

Като цяло съм доволен от старанието. Каквото си направят момчетата. Когато биеш големите, ставаш голям. Когато ти се даде шанс, трябва да го използваш“, коментира Лечков. Той сподели мнението си и за случващото около БФС.

„Продължават с глупостите. Не намирам реално обяснение. Напълно естествено по някакъв начин да се отрази на момчетата. В никакъв случай нас не ни притесняват. Аз не виждам за какво е необходимо това протестно действие. Аз не съм разбрал на кого са. Два клуба или двама олигарха си мерят влиянието и ние сме косвена жертва. На 12 октомври имаше редовен Конгрес, признат от ФИФА и УЕФА. Не трябва да се месим в работата на съда. Действаме изцяло по устав. Не печели футболът от това нещо“.