Михтарски: Левски си е Левски, по-силни са от есента, но няма да им е лесно! При Стоилов се вижда ясен стил, подобри дисциплината, стабилизира защитата…

0
- -

Най-голямата легенда на Пирин и настоящ треньор на тима Петър Михтарски е категоричен, че „орлетата“ все още не са си свършили работата в първенството и трябва да продължат да гонят победата във всеки мач. Бронзовият медалист от световното в Щатите през 1994 година не отдава по-специално значение на двубоя с клуба, за който също изигра паметни мачове и успя да спечели титлата през 2001 година, а 10 години по-рано спечели и Купата на България.

„Левски си е Левски, историята си е история, сега ни чака мач като всеки друг мач. Трябва да сме подготвени и мотивирани да покажем, че не отстъпваме на нито един съперник в първенството. Нищо още не сме свършили. Мястото ни в класирането не отговаря на класата на нашите футболисти и трябва да продължим с победи и точки да се катерим нагоре в класирането. Ще е хубаво да сме в горната четворка след разделянето за втората фаза от сезона“, коментира Михтарски пред „Мач Телеграф“.

„Да, Левски е по-силен в сравнение с есента, но и ние сме по-добри. Със сигурност няма да им е лесно. Не искам да коментирам противниците, но е ясно, че треньорът е най-важният и от там идва промяната. При Станимир Стоилов се вижда ясен стил на игра. Подобри се дисциплината в представянето на Левски, стабилизираха защитата, благодарение и на добрите попълнения, които привлякоха… В момента обаче мислите ми са насочени към това как да ги победим. С Радо Митревски работим и си гледаме нашите задачи. Хубавото е, че засега нямаме никакви кадрови проблеми. Наказанията са изтърпени. Прогнозата е времето да се развали, но все пак мисля, че на стадиона ще има необходимата обстановка за едно хубаво дерби“, каза още Михтарски.