Ето на кого записаха третия гол на Левски срещу Пирин

1
Снимка: levski.bg
- -

В неделя Левски победи Пирин с 3:0 в Благоевград, а основна роля за победата на „Христо Ботев“ имаха Уелтън и Илиян Стефанов. Именно двамата реализираха попаденията за сините, а третото предизвика спорове на кого да бъде записано.
Бразилецът пое топката от половината на гостите, след което отправи изстрел от границата на наказателното поле. Кълбото срещна тялото на Илиян Стефанов и влетя в мрежата на стъписания Янко Георгиев.

От БФС ясно показаха, че попадението трябва да бъде вписано на името на българския халф, пише „Тема спорт“. По този начин Уелтън остана с един гол срещу Пирин, а сметката на Стефанов набъбна на два.

23-годишният футболист вече има три попадения за сините, откакто премина на „Герена“. Той реализира дебютното си попадение при победата с 1:0 над Локомотив София, а срещу орлетата добави още две в третия си мач с екипа на Левски.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Георги Петров
Георги Петров
2 години по-рано

Според мен голът е дело на Уелтън и на него следва да се запише!Честно казано много пъти го гледах и ако има съприкосновение с Илиян то е незначително и мисля не е решаващо?!Да не говорим че в реално време у никой не е имало съмнение кой е голмайстора?!