Рубен Невеш се превръща в трансферна цел №1 на Манчестър Юнайтед

0
- -

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще направи Рубен Невеш своя трансферна цел №1. „Червените дяволи“ се опитаха да привлекат халфа на Уулвърхемптън през последните два трансферни прозореца, но все така неуспешно.

Тен Хаг е голям фен на португалския национал от години и ще настоява за неговото привличане на „Олд Трафорд“.

52-годишният нидерландски специалист е в напреднали преговори с Манчестър Юнайтед през последните седмици, докато клубът се очаква да назове своя нов постоянен мениджър.

Съобщава се също, че са проведени дискусии за потенциални трансфери и се смята, че Тен Хаг настоява за привличането на Невеш.

Тен Хаг следи напредъка на Невеш още от Порто и смята, че той ще бъде жизненоважно допълнение за разрешаването на проблемите в полузащитата на Манчестър Юнайтед.

Невеш е в Уулвърхемптън от 2017 година, помагайки на отбора да се издигне от Чемпиъншип до Висшата лига и му остават още две години до края на настоящия договор.

Той обаче не крие своето желание, че иска да играе в Шампионска лига рано или късно и се бави да подпише удължаването на своя контракт.

„Вълците“ приемат, че може да им се наложи да осребрят Невеш през следващите няколко месеца, ако преговорите по новия му договор продължават да се забавят.

Смята се, че роля по трансфера му в Манчестър Юнайтед може да изиграе суперагентът Жорже Мендеш, чийто клиент не е само Невеш, но и звездата на „червените дяволи“ Кристиано Роналдо.