Христо Янев изригна, изброи куп съдийски грешки: Нека всички са спокойни – Миньор вече не е в борбата за първите места!

0
Снимка: minyor-pernik.bg
- -

 

„Не направихме достатъчно с оглед на условията, които ни предложиха домакините и това, което имахме като битка в мача. Поведението през първите 45 минути се оказа решаващо.

За мен няма засада при отменения ни гол. Видях и ситуацията в Монтана – няма червен картон. Видях ситуацията с Хебър, когато ни свириха дузпа, при положение, че вратарят ни хвана топката. Видях ситуацията в двата мача с Пирин миналата година. Когато отборът има точков актив, набере скорост, бива спиран по различен начин. Нека кажа на всички, за да са спокойни – Миньор вече не е в борбата за първите места. На всички, които се борят да се класират напред, да го правят по честен и почтен начин. Да им уважение между отборите и клубовете, защото не можем да си позволяваме да гледаме мачове като Септември (Симитли) и Радомир миналата седмица и да виждаме коренно различен отбор тази. Хората, които искат наистина да развиват футбола, да обърнат внимание на нещата, които се случват в тази лига, защото не виждам кой печели днес от това, че играхме днес на този терен, че гледаме мачове, които имаме през седмицата.

Може би има тенденция срещу Миньор. Въпросът е кой печели от цялата работа. Не мога да разбера. Не мога да кажа дали има тенденция. Виждам само решения, които по един или друг начин са в наш ущърб. Единствените потърпевши сме ние и това се отразява на хората в съблекалнята“, коментира Янев.