Двама основни играчи на Левски на линия за Лудогорец

0
Снимка: levski.bg
- -

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба държи на тръни треньорския щаб на Левски. Панамският национал напусна по-рано заниманието на тима във вторник, а вчера въобще не се появи на терена. Същото се отнася и за младия нападател Марин Петков. От лекарския щаб обаче са уверили наставника Станимир Стоилов, че той ще може да разчита на тях в изключително важния сблъсък за купата с Лудогорец утре, пише „Тема спорт“.

Кордоба се утвърди като несменяем титуляр в състава на сините. Неслучайно той е попаднал в полезрението на разградчани за лятна селекция. Той вече е бил наблюдаван от скаути на английския Мидълзбро, както и на италиански тимове. Представители на клуба от Чемпиъншиш ще бъдат и утре на стадион „Георги Аспарухов“. При стабилна игра на Хосе не е изключено те да решат да изпратят и оферта за правата на играча.

Марин Петков също е използван често от Стоилов – било като титуляр, било като резерва. Именно младокът се появи от пейката и вкара победния гол за 3:2 на „Хювефарма арена“ в първия полуфинал с Лудогорец, След това започна срещу ЦСКА-София. През следващия месец 18-годишният нападател ще е абитуриент.