Левски се завръща към четирима в отбрана, Ботев (Пд) с една промяна (ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ)

0
Снимка: levski.bg
- -

Левски отново ще се завърне към схемата 4-2-3-1 за домакинството си на Ботев Пловдив днес. Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ е от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Треньорът на сините Станимир Стоилов ще заложи отново на четирима в отбрана, пише „Тема спорт“. Пред капитана Николай Михайлов ще действат Драган Михайлович, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Цунами вляво. Малко по-напред ще бъдат позиционирани Андриан Краев и Филип Кръстев. По крилата ще атакуват Георги Миланов и Уелтън, а малко зад изнесения напред Билал Бари ще бъде разположен Илиян Стефанов. Последният се завръща след наказание, а добрата новина за Мьри е, че единствено Асен Митков е извън сметките заради травма. Висящи с картони са Уелтън и Марин Петков, които са с по четири.

От своя страна Азрудин Валентич ще направи само една промяна от победата над Черно море с 1:0 в предишния кръг. Това се дължи на контузията на Антоан Бароан. Французинът вече е здрав, но няма да бъде рискуван и на негово място ще играе Мохамед Брахими. На вратата ще е Георги Аргилашки, а при схемата 3-5-2 Роберто Пунчец, Самюел Супрайен и Виктор Генев ще действат в отбрана. По фланговете ще са Джеймс Eтo’o и Па Конате, а в центъра на халфовата линия Дилан Мертенс, Реда Рабей и Емануел Току. В предни позиции ще атакуват капитанът Тодор Неделев и споменатият Брахими. Както и при сините, така и при канарчетата няма наказани играчи.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Михайлов, Цунами, Кордоба, Сундберг, Михайлович, Кръстев, Краев, Уелтън, Стефанов, Миланов, Бари

Резерви: Андреев, Горанов, Галчев, Андонов, Стоянов, Цонев, Петков

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА БОТЕВ (ПД): Аргилашки, Генчев, Супрайен, Пунчец, Конате, Мертенс, Току, Рабей, Ето’о, Неделев, Брахими

Резерви: Ханкич, Работов, Нади, Минков, Тонев, Лейн, Бароан