Ето колко ще бъде членският внос за „Левски на Левскарите“

0
- -

По 15 лева на месец да бъде членство в новото сдружение „Левски на Левскарите“. Тази сума е обсъждана от водещите фактори. За това намекна президентът на Несебър и отявлен привърженик на Левски – Недялко Москов – в предаването „От воле“ на KotaSport.com.

„Страхотна идея, няма по-хубава от нея. 15 лева на месец са доста малко за доста левскари, които могат да си го позволят. Скоро се видях с г-н Сираков. Той доста положително настроен към тази идея, аз – също.

Не само ще участвам, а на г-н Сираков ще му гарантирам 200 човека, които ще накарам да участват. Като личност, която има позиции, имам приятели левскари, ще ги убедя да участват. Аз и моето семейство ще участваме. И ще намеря 200 човека. Това трябва да направи всеки левскар, във всеки регион. Няма по-хубава идея. Отиваме, гласуваме, отиваме на изборите, както е Барселона. Там например, ако 10000 души осигуряват 2 милиона, президентът, който са избрали, трябва да осигури също 2 милиона. Така искат да го направят и в Левски. Страхотна идея. Колкото по-бързо стане, толкова по-добре. 15 лева на месец са нищо“, коментира Недялко Москов в предаването „От воле“ на KotaSport.com.

Припомняме, че сдружението бе учредено през миналата седмица – на 4 май. Крайната идея е то да вземе мажоритарния пакет акции на столичния гранд. В момента те са притежание на клубната легенда Наско Сираков.

Ако се приеме вариант с 15 лева на месец, това означа, че членският внос на година ще е 180 лева. Срещу това всеки член ще има право на глас за избор на президент на Левски. Освен това, при голяма масовост, ще бъдат осигурени и солидни средства за клуба.

„Истинското начало на сдружението „Левски на левскарите“ ще бъде дадено на 24 май на „Могилката“, когато ще отбележим 108 г. от създаването на любимия клуб. Няма по-естествено място от „Могилката“, на което да поканим всички левскари да се включат и да покажат своята подкрепа и съпричастност към бъдещето на клуба.

Пазителите на традициите и свободата на Левски винаги са били неговите  привърженици. Преминахме през изключително тежък период, но устояхме. Настъпи моментът за сериозните дела. Всеки левскар, открито с лицето си. Един човек – един глас“, написаха от клуба.

За председател на Управителния съвет на сдружението бе избран Димитър Костадинов, който днес от 12 часа ще гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Дебатът ще бъде излъчен на живо във Фейсбук страницата на KotaSport.com. В УС влизат още Адриян Петров, Асен Великов, Даниел Стрезов, Иво Тасков, Иван Евстатиев и Никола Бушняков.

Какво още каза Недялко Москов за Левски, а също за ЦСКА-София, битката за БФС и възхода на Несебър? Абонирайте се напълно безплатно за Youtube канала на KotaSport.com и вижте ТУК! Вижте още авторски предавания, интервюта, репоратжи, излъчвания на живо на двубои от Трета лига и контролния срещи, както и още много интересни видеа.