Хубчев иска халфове на Локо (Сф) и Беласица

0
- -

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев продължава да работи усилено по селекцията за новия сезон. Както самият специалист обяви, само двама са играчите при заралии, които имат договори и за следващата кампания. Това са резервният вратар Иван Гошев и атакуващият халф Абубакар Тунгара.

Сега специалистът се е насочил към двама дефанзивни полузащитници. Той иска Божидар Кацаров от Локомотив София и Айвън Ангелов от Беласица, съобщава „Тема спорт“. Първият вече е обявил пред ръководството на столичните железничари, че няма да си продължи договора. Ангелов пък през зимата се завърна в Петрич след неуспешен период в Локомотив Пловдив, където не можа да се наложи.

В плановете за селекция на заралии са халфът Лъчезар Котев от Арда и вратарят Красимир Костов от Ботев Враца. Хубчев се надява да убеди и Иван Горанов от Левски да се завърне под Аязмото. Той не попада в плановете на Станимир Стоилов за новия сезон, а договорът на защитника изтича през юни.

Двамата крайни защитници на Берое Фуртадо и Джонатан Перейра се очаква да подпишат с ЦСКА 1948, за което първо KotaSport.com съобщи.