Бойко Кръстанов: Този път вече Левски ще ликува!

0
- -

Бойко Кръстанов има и други мечти, извън кариерата си на актьор. А една от тях е свързана с футбола. Любимецът на фенките призна, че иска един ден да излезе на терена, облечен с екип на Левски. Затова и „Мач Телеграф“ потърси мнението му за финала с ЦСКА-София. Кръстанов е категоричен, че е време вече „сините“ да ликуват и мисли, че неделя е удобен момент това да се случи.

„Очаквам Левски да победи. Време е вече „сините“ да триумфират и феновете на отбора да ликуват. Определено вече се вижда почеркът на Станимир Стоилов. След неговото завръщане Левски върви напред. През зимата успя да вземе качествени попълнения, очаквам това да се случи и през лятото, да изгради един още по-добър тим. Дано има и средствата за една стойностна селекция. Привържениците трябва да проявят търпение и Стоилов да работи на спокойствие. Левски изглежда, че намери верният път и дано така да продължи. Хубавото при Мъри е, че той изобщо не се главозамайва. Самият той си е голям критик. Човек, който знае какво желае и действа професионално. Иска да работи сериозно и изисква това от играчите“, обяви Кръстанов.

„Синята приказка започна след вдигането на Купата през 2005 година. Тогава все пак бяха по-различни нещата в отбора, чисто финансово. Далеч по-добре беше в Левски. Във футбола няма как без пари, условия и бази, които да са на високо ниво. Надявам се с малки стъпки в началото Левски да успее да се класира в европейските клубни турнири. Това би помогнало много на тима във финансово отношение“, продължи той.

„Очаквам един труден и тактически мач в неделя. Левски определено е в по-добрата форма. Може би няма кой знае каква разлика сред играчите като единици и това е причината да си мисля, че срещата ще бъде тактическа. Не смятам, че има фаворит в подобен мач. От доста време „сините“ не са постигали успех срещу „червените“. Не мисля, че трябва да влизаме като фаворит в тази среща, точно поради тази причина. Трябва да го покажем на терена, футболистите трябва да излязат с хладни глави. Силно се надявам този Левски да има манталитет на победител, така и да изглежда. Натрупаха самочувствие, което в спорта е много важно. Това помага и психологически. Добрите резултати изглежда, че карат играчите да се чувстват по-уверени в себе си и в силите си“, сподели актьорът.

„Наистина, футболистите на ЦСКА не показват особено високо ниво в последно време, но това може да бъде променено във всеки един момент, защото са го показвали. Момчетата на Мъри трябва да бъдат внимателни. Ключът към успеха? Това най-добре го знае Стоилов. „Сините“ имат достатъчно време да се подготвят. В неделя атмосферата ще бъде наистина чудесна. Това ще помогне на играчите. Със сигурност привържениците, които са зад отбора на Левски, ще са един от ключовете към успеха. Един трофей за „сините“ ще бъде голям празник за феновете. Те не го оставиха в най-трудния момент и показаха, че това време без титла или Купа на страната не ги обезкуражава. Всички те заслужават да се радват в неделната вечер. Мисля, че този път вече Левски ще ликува!“, завърши Кръстанов.