На „Армията“ се чудят за бъдещето на национал

0
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam
- -

В ЦСКА-София имат големи колебания за бъдещето на младия вратар Алекс Божев, пише „Тема спорт“. Перспективният играч е титуляр под рамката на юношеския национален отбор до 17 години, който в момента участва на европейското първенство в Израел. Стражът се представи на ниво срещу Нидерландия в първия мач от шампионата, като отрази доста положения и спаси състава ни от по-сериозна загуба от крайното 1:3.

Божев тренира през целия сезон с първия състав на червените, като бе в ролята на трети вратар. С наближаването на следващия сезон на „Армията“ умуват дали Алекс да бъде преотстъпен в друг отбор, където да бъде титуляр и да трупа ценен опит, или пък да го оставят в първия си тим, където да се превърне във втора опция под рамката по примера на Пламен Андреев в Левски.

Както е известно, досегашният титулярен страж на ЦСКА-София Густаво Бусато е с изтичащ договор и има голяма вероятност да напусне Борисовата градина през лятото. Димитър Евтимов, който записа десет мача през настоящия сезон, също е с приключващ контракт, но шансът да остане в клуба е голям.