Левски с ултиматум към неизменен титуляр

0
Снимка: levski.bg
- -

Драган Михайлович може и да изпусне влака на Левски за Европа. „Сините“ са категорични, че няма да го чакат вечно за нов договор. Настоящият му изтича в края на месеца и дълго време се спекулираше дали ще остане, или не. В крайна сметка Станимир Стоилов обяви след победата на ЦСКА-София на финала за Купата, че иска да го задържи.

Швейцарецът със сръбски корени е на години, но пък най-после показа пълните си възможности под ръководството на Мъри. Последният бе хвърли око за негов заместник на Жереми Петрис. Треньорът на „сините“ дори гледа на живо десния бек на Царско село. Той обаче го разочарова с червен картон за отрицателно време. „Не можем да го чакаме вечно. Вече минаха над четири дни“, обявиха от Левски.

Иначе на „Герена“ са категорични, че нямат да правят мащабна селекция, но се надяват, че отново ще успеят да намерят точните хора, както се случи през зимата. От новите попълнения, които помогнаха на „сините“ да стигнат до първата Купата от 2007 година насам, само един завърши сезона без гол – Келиан ван дер Каап. На „Герена“ ще търсят предимно попълнения в защита, както и в атака, където Билал Бари отново изпадна в дупка./ „Мач Телеграф“