Ветераните на Левски гостуват за възпоменателен мач утре в Петрич

2
- -

Утре от 11.00 часа на терена с изкуствено покритие на гимназия „Пейо Яворов“ в град Петрич ще се срещнат ветераните футболисти на Беласица и Левски София.

Този мач ще бъде в памет на легендарния петрички футболист Бранимир Кочев, който премина през всички национални гарнитури на страната ни, починал точно преди една година.Организаторът на това мероприятие Иван Кочев-Чомбе ,който е брат на покойния Бранимир, е поръчал екипировка за футболистите на двата отбора.

„Ще посетим гроба на Бранко от 10.00 часа, а след това ще изиграем мач с колегите ветерани от ОФК Беласица от 11.00 часа на изкуствения терен в района на гимназията. Всички футболисти, с които е играл Бранко с фланелката на Левски изразиха своята готовност да присъстват, но много от тях поради напреднала възраст и здравословни причини няма да могат да дойдат, за което съжаляват. Бранко беше прекрасен колега, много кадърен футболист, раздаваше се на терена и за него може да се кажат само хубави неща”, сподели Ангел Станков – бивш треньор на Беласица, сега председател на клуба на ветераните на Левски София, пред Новспорт.

Левски поздрави изпълнителния си директор

 

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Георги Петров
Георги Петров
2 години по-рано

Помня как Щилике от Реал Мадрид на Герена му счупи крака!Много грозно влизане!Бранко беше здраво момче абсолютен чернорабатник ,нещо подобно на Сашо Манолов-Мамута преди него и сега функционално подобие на Краев независимо, че бе доста по-нисък ,но здрав и набит. След това Бранко не можа да се възтанови напълно .
Бог да го прости и светлина да дава на душата му!

димитров
димитров
2 години по-рано

Колеги, цитирайте, че снимката с ветераните на Левски е на „Витоша нюз“. Иначе не е коректно!