Човек на Бербатов атакува остро БФС, даде Левски за пример

0
- -

Борис Станков, който е част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, нападна остро БФС. Това стана след срамното равенство на националите ни срещу Гибралтар в Лигата на нациите.

„След официално стигнатото дъно на българския футбол, вече всички оправдания нямат абсолютно никаква стойност в очите на българския фен. АБСОЛЮТНО НИКАКВА.

Нищо друго освен ОСТАВКА на цялото ръководство на БФС няма да съживи нашата любима игра от мозъчната смърт. Тъй като оправданието отново ще бъде с футболистите – че условията са перфектни, че спят в хубави хотели, че им било подсигурено всичко, бих искал да дам пример с ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI (независимо че е клубен, а не национален отбор). Но говорим за начина на управление! Как отбор, който се намира в толкова тежко състояние, успява да постигне успехи? Веднага отговарям – заради правилното управление, заради хората, които лягат и стават с идеята да работят, ако трябва 24/7, но да вървят в правилната посока. Но футбол се развива от хора, на които им пука за футбола.

Така че всякакви оправдания на сегашното ръководство на БФС са АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНИ, НЕАДЕКВАТНИ, СКАНДАЛНИ, ПОКЪРТИТЕЛНИ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

#ОСТАВКА“, написа Борис Станков във Фейсбук.