Левски срещу Етър в генералната си репетиция за ЦСКА 1948

0
Снимка: levski.bg
- -

Днес Левски ще представи отбора си за новия сезон. Сините ще изиграят последната си контрола от лятната подготовка срещу втородивизионния Етьр. Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ ще започне в 19:00 часа и ще бъде предаван по Диема Спорт 2. До момента столичани записаха три победи (б.а. – 2:1 над Пирин Благоевград, 3:1 над Академия Пандев и 2:1 над Локомотив София) и едно равенство (1:1 със Септември София) в проверките.

Днешната контрола ще бъде пропусната от Ивелин Попов. Опитният халф е с контузия от мача с Академия Пандев и няма да вземе участие в първите официални срещи на сините.

В момента с първия тим се готви и последното ново попълнение Нейтън Олдър, но не е ясно дали нидерландецът ще играе в контролата с Етър. Той тренира по индивидуална програма, но вече участва в един двубой със синия екип – победата на дублиращия тим над Гранит Владая с 2:1.

Малко вероятно е минути да получи и завърналият се от наем във Фиорентина Иван Андонов, пише „Тема спорт“. Младият вратар започна тренировки със сините, но по всяка вероятност под рамката днес ще застанат Николай Михайлов и Пламен Андреев.