Левски затваря част от Сектор „В“ за ПАОК! Сектор „Г“ – отворен

0
levski ludogorec 5
- -

Ръководството на Левски е взело решение да затвори част от сектор В за домакинството на ПАОК от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, съобщава „Тема спорт“. Мачът на „Георги Аспарухов“ е на 21 юли, четвъртък, от 20:00 часа. Както е известно, сините са принудени да оставят 3000 празни седалки заради наказание, наложено им от УЕФА. То бе наложено заради изцепка на сини фенове при гостуването на словашкия Ружомберок (2:0) от сезон 2019/20 в Лига Европа. За сметка на това сини фенове ще могат да влизат срещу ПАОК в сектор Г. Той бе пуснат в продажба и за полуфинала-реванш за купата срещу Лудогорец от миналата кампания. На него вече са поставени седалки, такива се слагат и в сектор Б.

През следващата седмица в продажба ще бъдат пуснати и билети за сблъсъка с гърците. В началото такива ще могат да си купуват само притежателите на абонаметни карти.

Вчера треньорът на ПАОК Разван Луческу получи лоши новини. Той няма да може да разчита на нападателя Нелсон Оливейра за мачовете срещу Левски в Лигата на конференциите. Португалецът е с травма в реброто и трябва да остане неподвижен в следващите 10 дни. След продажбата на Антонио Чолак в Рейнджърс именно Оливейра трябваше да води атаката на двуглавите орли. На линия за срещите ням да е и халфът Омар ел Кадури.

Днес ПАОК ще изиграе последната си контрола от лагера в Нидерландия. Съперник ще е белгийският Стандард Лиеж.