Илич: Искаме да се борим за титлата и добро представяне в Европа, но затова ни трябват поне двама нови!

0
- -

Старши треньорът на ЦСКА-София – Саша Илич – сподели мнението си за победата с 3:0 над Арда.

„Не изглеждахме лошо. Имахме доста приличен вид. Направихме някои неща от тренировките. Мога да съм доволен от свършеното. Има неща, които трябва да подобрим и поправим, но за първи мач не е лошо.

Червеният картон ни помогна. Понякога обаче е трудно да играеш срещу отбор, който е с човек по-малко. Да не забравяме, че преди червения картон те имаха своите шансове.

Получиха се добре нещата. Във футбола статичните положения са много важни.

ЦСКА има потенциал. Искаме да се представим и в Европа, и да се борим за титлата, но затова ни трябват поне двама нови футболисти. Доволен съм от това, което имам и от тези, които идват – донякъде, не от всички. Очаквам още двама нови, които ще ни дадат допълнително качество, което задължително, ако искаме да се борим за високите цели, които имаме.

Не говорим само за заместник на Кайседо, а за още футболисти, които да дадат конкуренция. Днес Калоян Кръстев не успя да се възползва от два-три шанса, които имаше, така че трябва да се работи и в тази посока – кадрово.

Доволен съм от атмосферата, хареса ми. Не беше пълен стадионът, но само с добри игри и резултати можем да го напълним“, коментира Илич.