Ас на Лудогорец се завръща сред титулярите срещу Сутиеска

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Централният защитник на Лудогорец Оливие Вердон ще се завърне в стартовата единайсеторка за гостуването на Сутиеска в мач реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е утре от 22:00 часа в Подгорица, а не в Никшич, откъдето е съперникът, което също е предимство за орлите. Срещата ще бъде предавана пряко no bTV Action, а студиото за нея стартира в 21:30 часа.

Вердон пропусна старта в елита. Той не игра при 3:0 над Септември Сф на „Васил Левски“ в петък вечерта, защото имаше да изтърпява наказание. Това няма да е единствената рокада, която Анте Шимунджа ще направи в единайсеторката. Няма да е изключено повече игрово време да получи Кирил Десподов, който по време на подготовката лекуваше травма и още не е започвал като титуляр.

Лудогорец тръгна днес за Черна гора и се прибира в сряда. В петък, 15 юли, орлите приемат Локомотив Пловдив. Двубоят стартира в 21:00 часа.

В събота пък Сутиеска изигра спаринг. В него участваха играчите, които не взеха участие в мача с Лудогорец. Контролата срещу местния Младост бе загубена с 0:2./ „Тема спорт“