Генчев обяви, че чака двама нови! Разкри идва ли Жуниньо и какво се случва с Вутов и Анисе

0
- -

Треньорът на Локомотив Сф Станислав Генчев, заяви пред „Мач Телеграф“, че до края на тази седмица се очакват поне две нови попълнения. Той заяви, че в предстоящия двубой срещу ЦСКА-София „железничарите“ ще изглеждат още по-добре и ще са по-уверени.

„Не е приятно, че загубихме от Черно море с 0:1, но момчетата играха на максимума на възможностите си. Това е хубаво, но ни трябват още нови попълнения в атака, за да имаме дълбочина и острота. След срещата с Черно море няма контузени, извън строя са все още Малембана и Сашо Александров. Да се надяваме, че до края на седмицата ще има поне две нови попълнения. Жуниньо няма шанс да дойде в Локомотив София. За Антонио Вутов и Абел Анисе сме в очакване, каквото зависеше от нас, сме го направили“, започна Генчев.

„Трябва да се работи още и в защита, и в атака. Не трябва да допускаме положения, а да създаваме повече такива. Имаме много сериозни пропуски в нападение. През миналия сезон Октавио беше сред футболистите, които решаваха проблемите в нападение, но сега трябва да се справяме без него. Реално в почти всеки мач имаше или асистенция, или гол. За подготовката времето беше малко. Предстои тежък мач с ЦСКА, вече се готвим за него, но за нас лек двубой няма. Това, което искам да запазим от срещата с Черно море, е желанието и раздаването. Сигурен съм, че мачът чисто игрово ще е по-добър за нас. Виждам, че всяка тренировка и всеки следващ двубой дават увереност на футболистите. Сигурен съм, че срещата ни ЦСКА ще е по-добра за нас от тази с Черно море. Искам момчетата да имат по-голямо самочувствие, когато топката е в нас, за да можем да бъдем и по-креативни в атака. Когато имаш самочувствие с топката създаваш и положения. Срещу отбор като „червените“, най-важно е да си вярваш“, завърши той.