Ас на Лудогорец виси до последно за Шамрок

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Един от основните футболисти на Лудогорец – португалският халф Клод Гонсалвеш – е под сериозна въпросителна за първия мач с Шамрок Роувърс, който е утре от 20:45 часа. Опитният футболист не игра в реванша със Сутиеска, а освен това изобщо не беше в групата за домакинството на Локо Пд от Първа лига. Лекарският щаб на „орлите“ прави всичко възможно да го вдигне на крака за домакинството на Шамрок Роувърс, но шансовете са 50 на 50. Заради контузията на Гонсалвеш в групата за последния мач попадна юношата Иван Йорданов, който дори записа участие в срещата със „смърфовете“, спечелена с 2:0.

Ако Гонсалвеш не бъде възстановен, то титуляри за Лудогорец срещу ирландския първенец отново ще бъдат Алекс Сантана и Мануел Шоу.

Проблеми има и още един основен футболист на „орлите“ – Кирил Десподов. Той обаче ще може да играе срещу Шамрок Роувърс, макар и да пропусна двубоя с Локо Пд. Заради леки проблеми Футболист номер 1 на България дори не проведе нормална лятна подготовка. Той беше титуляр при успеха с 1:0 над Сутиеска в Черна гора, но не успя да издържи пълни 90 минути и бе заменен./ „Мач Телеграф“