„Червени“ фенове изригнаха срещу Гриша Ганчев и футболистите: Благодарим Ви, господин Заможен! Гаврата с ЦСКА продължава с пълна сила

2
Снимка: cska.bg
- -

Настроенията в „червената“ футболна общност очаквано бяха минорни след раевнството на ЦСКА-София с Македония Гьорче Петров. За много кратко време над 600 привърженици изразиха мнението си в официалната Фейсбук страница на клуба. „Тема спорт“ представи част от коментарите.

Миглена Москова: Пълна трагедия! Срам за червената фланелка!

Alex Veselinski: Жалко за Илич, скоро ще е пътник, а вината не е в него!

Теодор Башев: Дано фенклубът на Гриша Ганчев и тези, които се чудят защо има бойкот, са доволни от представянето. Гаврата с ЦСКА продължава с пълна сила.

Марио Илиев: Не искам купи, не искам титли, не искам и само победи, защото няма отбор в света, който да ги предостави. Но! Ръководството не може да намери футболисти, които да си дадат три точни подавания, така ли?! Това е нереално!

Радослав Георгиев: Това е най-безобразният отбор в историята ни. То бива, бива, ама това минава всякакви граници.

Ivayio Vasilev: Значи ние с тия от Македонско изглеждаме титанично трагични, а за мача с Черно Море не ми се мисли. Моряците ще ни се сторят като Реал Мадрид и камъните приготвени!

Stefan Begamov: Аматьорското поведение от ръководството продължава с пълна сила. Първо се привлича Морено, който цяла пролет бе контузен и не е нищо особено. След което оставаме без централен нападател и вместо да се привлече някой адекватен, взимаме играч със сума ти излишни килограми…

Владимиръ Гешовъ: „Вместо Назон да удари топката, тя удари него“. Аман от перли и звезди. Низон, Жеферсон, Вион, Гарсес, другото крило, Махмутович, пълна трагедия. Кръстев и Живков и за резерви слабички. С тези футболисти ще е много тегав сезон.

Tony Kotseff: Цяла година се правят „селекции“. Накрая продаваме играч за 4.5 милиона евро, а при нас идват футболисти за втора дивизия.

Aleksandar lliev: Когато един отбор след подготвителен период подава само настрани и назад, без идея как да развие на падение, значи просто няма треньор. Обвиняват се играчите, но не е само там проблемът.

Марио Лалчев: Жалка история! Мъката от началото на годината продължава. Няма по-скучен отбор от ЦСКА. Не знам вече къде е причината. Да ги водят куршум да им леят, врачки да им врачуват… Македонците са за втора наша лига и да не можеш да ги победиш с човек повече?! Никой не трябва да стъпва на стадиона!

Тихомир Михайлов: Ето защо си тръгна Стойчо Младенов! Не се работи в перспектива и много, много слаба трансферна политика!

Димо Бойчев: Давайте да обличаме белите екипи с емблемата на Славия и да се приключва вече…

Мариян Ноев: Макетата ни изпуснаха с 10 човека! Срам, срам и пак срам! Това ли е отборът, който трябва да върне феновете на стадиона? Страхотна трансферна политика.

Viktor Blaskov: Като взехме Дюкенс Назон, приятели шотландци (б.р. – преди 3 години Назон играе за Сейнт Мирън) ми се смееха, защото за нищо не ставал при тях. Ние викахме „да видим“. Е…

Калоян Йорданов: Играйкането продължава. Благодарим Ви, господин Заможен, за „промяната“ видна е.

Galin Vasilev: Отчайващо. Не знам човек вече откъде да вземе нерви, търпение и откъде да черпи позитивизъм или надежда. Какво в рпавил този отбор цяла подготовка?

Veselin Kavazov: Цяло лято, след всяка интервю Илич казва, че има нужда от КАЧЕСТВЕНИ футболисти. А сега Ради Живков влиза на пожар. Пълна трагедия е това ръководство.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Коко
Коко
2 години по-рано

Искам да се запозная с говедото Желязко Велков защото според информацията такова лице не съществува и е псевдоним

Коко
Коко
2 години по-рано

Познавам лично Теодор Башев и с ръка на сърцето мога да кажа че този е привърженик на отбора от Делиормана