Генчев: Говорихме няколко пъти с Анисе! Всеки сам си решава

0
- -

Наставникът на Локомотив София – Станислав Генчев – сподели очакванията си преди срещата между „железничарите“ и Септември. Той коментира и отиването на Абел Анисе в Берое при положение, че дълго време го очакваха в „Надежда“.

„Дано да играем добър футбол, важно е да спечелим трите точки. За нас всяка една е ценна. Нямам кадрови проблеми, всички момчета са на линия. Настроението след победата над Ботев Пд е добро. С усмивка работихме и през седмицата и ще е добре да успеем да пренесем настроението и по време на мача със Септември. В отбора всичко е добре. В последните три мача не сме допускали поражение, което е предпоставка да направим добро представяне и в предстоящата среща“, започна Станислав Генчев пред „Мач Телеграф“.

„Успяхме да ги разучим. В България се познаваме добре и много трудно може да се изненадаме с някоя промяна в начина на игра. За мен е по-важно какво правим ние на терена, а не толкова противника. Ние трябва да ги предизвикаме да направят грешки. Младостта не е порок и футболистите на Септември играят добре и се трудят много. Не смятам, че ще ние е лесно, дори напротив и за двата отбора ще бъде труден мача“, заяви Генчев.

„Решението на Анисе си е изцяло негово, няма какво да коментирам. Водихме преговори, но той прецени, че иска да играе в Берое. Говорихме няколко пъти, но в крайна сметка всеки сам си решава“, заяви Генчев.