Бернардо Силва се сбогува с Манчестър Сити, следва трансфер в Барселона

0
- -

Полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва изглежда изпрати прощално съобщение до феновете на този клуб, в което потвърди, че всичко е договорено по трансфера му в Барселона.

Сагата около Бернардо, когото Пеп Гуардиола високо цени и иска да използва, продължава вече няколко седмици, но португалецът явно е готов за ново предизвикателство. Посланието на Бернардо Силва към феновете на Манчестър Сити също гласи, че скоро ще последва раздяла. Най-вероятно мачът с Борнемут беше последен за отличния халф на Етихад.

„Страхотно отборно представяне и фантастична атмосфера. Бих искал да благодаря на всички на стадиона за всички хубави моменти и любовта, която ми показаха“, написа Бернардо в профила си в Twitter.

Съответни източници от Испания подчертават, че сделката е постигната, отбелязвайки, че Бернардо е „луд“ да премине в Барселона. Той трябва да дойде в Каталуния следващата седмица, за да разгледа къщата, в която ще се нанесе, последвано от подписването на договора и повишението в Барселона.