Майката на Рабио ще провали трансфера му на „Олд Трафорд“?

0
- -

Трансферът на Адриен Рабио от Ювентус в Манчестър Юнайтед може да се провали, след като майката на футболиста, а също и неговият мениджър Вероника постави исканията си пред английския клуб. Именно ексцентричната г-жа Рабио ръководи кариерата на Адриен и преговаря с клубове от негово име. Въпреки че Ювентус и Юнайтед се разбраха за трансферната сума от 17 милиона евро, а самият Адриен искаше да отиде в Юнайтед, Вероника ядоса ръководството на английския клуб.

Тя поиска годишна заплата от около 10 милиона евро за сина си, а в Манчестър не искаха да се съгласят на това. Адриен не влиза в плановете на Ювентус и искаше да се пробва във Висшата лига и да стане важен полузащитник в отбора на Ерик тен Хаг. Изглеждаше, че трансферът е близо до завършване, тъй като Ювентус вече се договори за пристигането на заместника на Рабио, Леандро Паредес от ПСЖ.

Рабио обаче може да остане още една година в Ювентус, с който има договор до 30 юни 2023 г.

Рабио трябваше да напусне ПСЖ, неговия първи клуб, заради майка си. Преди три години договорът му с френския шампион изтече и той замина за Ювентус като свободен агент. То бе предшествано от драма, режисирана от майката и мениджъра на Вероника. След като се скара с всички в Париж, когато Рабио беше забранен да влиза в съблекалнята, освен точно преди мачове, тя отхвърли Тотнъм като „под нивото на Адриен“.

През зимата на 2019 г. те се разбраха с Барселона, но с невероятна молба провалиха практически договорения трансфер.

Освен това, докато той играеше за ПСЖ, тя вярваше, че синът й трябва да печели толкова, колкото Килиан Мбапе.