Геша нахока яко чужденците и отсече: Мъри е безкомпромисен, Здравко е сгафил, настъпил е не когото трябва

0
- -

Временният старши треньор на Спартак (Вн) – Георги Иванов – сподели мнението си за загубата с 1:3 от Арда.

„Повратният момент беше преди втория гол за Арда. Стори ми се, че имаше ъглов удар за нас. Оттам ответната атака стана 1:2. Не мога да се сърдя на футболистите. Каквото можаха, дадоха. Това може би беше максимумът от техните сили на този етап. Раздадоха се колкото могат. Държаха се достойно. Имаше ситуации, в които можеше да поведе. Нещастно стечение на обстоятелствата при втория им гол. ВАР отмени наше попадение. Две принудителни смени, на фона и на 4-5 отсъстващи, вече беше тежко.

Трябва по-сериозно отношение в защита, по-непримирими и безкомпромисни да са. Много неща. Опитваме се да ги решаваме. Ще ги решим и с нови защитници.

Сега плащаме грешките на лятото, които бяха малко неглижирани – еуфорията от промоцията в Първа лига беше в повече. Не си дадохме сметка, че ще трябват по-качествени попълнения. Не съм доволен от чужденците в отбора – влизат намръщени, сърдити, не дават максимума от себе си. Така няма да продължаваме.

Знам, че Мъри е безкомпромисен за дисциплината. Здравко Димитров е сгафил нещо, настъпил е не когото трябва и Мъри го прати при нас, ако можем да му повлияем да бъде полезен. Имаме нужда от такъв футболист и от още футболисти. Надявам се, че е усетил грешки те си и вече ще наблегне на футболните си изяви.

В момента говорим само за привличането на нови футболисти. Преговаря се за нов треньор. Докато съм тук ще направя каквото мога, за да вдигна тези момчета. Някои заслужават повече от това, което им се предлага сега. Някои се борят, трудят се, докато други не си дават сметка къде се намират. Ще има напуснали при всички положения“, заяви Геша.