Генчев: ЦСКА 1948 се разучава трудно! Важно е да не губим мачове

0
- -

Наставникът на Локомотив Сф Станислав Генчев сподели очакванията си пред „Мач Телеграф“ за гостуването на „железничарите“ на ЦСКА 1948.

„Очаквам да продължим да играем добре и да вървим във възходяща линия. Със сигурност срещата ще пропусне Мики Орачев. Той е единственият, който отсъства.

Успяхме да разучим отбора на ЦСКА 1948, въпреки че при тях е малко по-трудно, защото те притежават в редиците си голям брой футболисти. Могат да правят различни ротации и трудно може да се каже кой ще играе и кой – не. Хубавото е, че си запазват стила на игра. Те стартираха много добре сезона. Нашият късмет е такъв, че се изправяме всеки път срещу силни отбори. Все срещу водачите. Вторият кръг ЦСКА бяха лидерите, когато ги приехме в „Надежда“. Предният кръг Локо Пд бяха на върха, а сега ЦСКА 1948 пак са в челото на класирането. Свикнали сме вече да играем с челниците в Първа лига, не е нещо ново за нас“, заяви с усмивка Генчев.

„Дано и сега да ни се получи. Ние излизаме за трите точки, но и само с една да си тръгнем, за нас е важно да не губим мачове. Всяка точка е от полза за нас. И все пак искаме победата. Настроението в съблекалнята след хубавите резултати е добро. За нас е важно такова и да се задържи“, завърши той.