Драма! Крумовград тресна Спартак (Пл) в новобранското дерби с гол в 92-ата минута (ВИДЕО)

0
Снимка: www.facebook.com/FCKrumovgrad
- -

Крумовград се наложи драматично над Спартак (Плевен) в последен мач от VI кръг на Втора лига. На стадиона в Крумовград домакините победиха с 2:1, взимайки дербито на новаците във втория ни ешелон. Това стана възможно след гол в продължението на мача.

Домакините можеха да поведат още в 5-ата минута. Цветелин Радев засече с глава центриране от корнер, но топката срещна лявата греда.

След четвърт час игра Васил Шопов бе изведен сам срещу Макенджиев, прокара топката под плонжа му, но защитник успя да я спре, преди да е поразила целта.

В 20-ата минута Стефан Христов стреля опасно по диагонала. Макенджиев обаче спаси.

Крумовград поведе в 27-ата минута. След центриране от корнер, Цветелин Радев изпревари вратаря на гостите и засече с глава за 1:0.

В 34-ата минута Калоян Стефанов бе изведен на страхотна позиция и нанесе удар по земя. Цинцарски обаче се намеси решително и предотврати второ попадение за домакините.

В 64-ата минута Цветелин Радев на два пъти можеше да реализира второто си попадение в мача. Първо негов удар бе отразен от вратаря, а секунди след това нацели лявата греда от непосредствена близост.

10 минути по-късно Спартак изравни. Клаубер Сантана с топовен шут от 12-13 метра не остави шанс за реакция на Макенджиев за 1:1.

Почти веднага след попадението Мариян Тонев засече с глава центриране отляво. Цинцарски обаче улови на голлинията.

Драмата настъпи във 2-ата на даденото продължение. Калоян Стефанов изведе Ахмед Осман, който преодоля защитник и от ъгъла на вратарското поле прати топката в мрежата за 2:1.

60 секунди по-късно Пепе получи втори жълт и съответно червен картон.