Лудогорец близо до нови попълнения!

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Техническият директор на Лудогорец – Козмин Моци – сподели очакванията си за реванша срещу Жалгирс в плейофите на турнира Лига Европа. В първата среща „орлите“ спечелиха с минималното 1:0 в Разград.

„Оптимизъм е ясно, че има. Знаем и какво ни чака там. Играли сме там преди години, знаем какъв е теренът там, но аз вярвам в момчетата и съм сигурен, че утре вечер след края на срещата ще се радваме. Може да съжаляваме, че не взехме по-голяма преднина, но не е моментът. Водим в резултата с 1:0, трябва да сме много умни и трябва всички да се борим от първата до последната минута.

Ние нямаме време да се подготвим. Преди два дена играхме в Благоевград, връщахме се, бяхме постоянно на пътя. Не е само теренът, те ще играят по съвсем различен начин като са домакини. Момчетата са подготвени и готови за мача утре.

Всеки футболист е важен, но имаме 22-ама футболисти и който излиза утре трябва да дава всичко от себе си. Доминик Янков има някаква стара контузия, която му създава проблеми на моменти и му пречи. Не е много сериозно и се надявам много скоро да е на линия. Каули вече е добре, от два дена тренира с отбора. Надяваме се отсега нататък да няма повече такива контузии.

Отборът се готви за всичко, ясно е. Ние не отиваме с мисъл да играем продължения и дузпи. Нормално е да тренираш и такива неща.

По никакъв начин трансферната политика не влияе от това дали ще играем в Лига Европа, или в Лига на конференциите. Ние следваме добри футболисти, близко сме до нови момчета. Все още не е на 100% всичко сигурно, така че няма смисъл да говорим за тези неща. Треньорът ще има последната дума. Ние сме търсили футболисти на позиции, на които треньорът има нужда“, заяви Моци.