Бивш нападател на Левски увисна без отбор!

0
Снимка: levski.bg
- -

Бившият играч на Левски Мартин Петков се завърна безславно у нас. Нападателят бе на проби в Нидерландия. Там не успя да впечатли ръководството на Де Граафшап. А уж „лалетата“ бяха запознати с качествата му, след като го били следили като играч на „сините“ и в юношеския национален отбор. Все пак нидерланците се застраховаха, че искат да го видят на живо. Мартин обаче не се е представил на нивото, което са очаквали и сега отново е у нас в търсенето на отбор.

Преди да отпътува за Нидерландия той получи оферта от Пирин. Петков обаче отказа на „орлетата“, където смята, че ще играе ролята на резерва на Станислав Костов.

Сега той ще търси други варианти как да продължи кариерата си, след като на този етап не се вижда шанс да се завърне в Левски. Станимир Стоилов още през зимата му обясни, че не пасва на схемата му. Така Мартин се озова в Черноморец Одеса, но не му бе писано да играе там заради избухналата война. Смята се, че той може да се събере скоро с друг левскар – Здравко Димитров в Спартак Вн.