Божигол предупреди Рома: Може да съжаляват!

0
Снимка: levski.bg
- -

Играещият помощник-треньор на Септември София Валери Божинов бе потърсен от италианските медии преди двубоя между Лудогорец и Рома в Лига Европа. Бившият национал посочи силните страни на разградчани и предупреди римските вълци преди днешния мач.

„Важното за Рома е да не подценява Лудогорец. За много играчи на разградчани мачът срещу римските вълци ще е много важен, защото ще имат възможност да се покажат пред Европа. Ясно е, че Рома е по-силният отбор, но грешките, които допуснаха срещу Удинезе, трябва да стреснат тима, защото всеки противник е готов да те накаже“, заяви Божинов пред retesport.it.

„Лудогорец притежава Бърнард Текпетей, който е много бърз и експлозивен. Добро крило, който е силен в играта един срещу един. Разградчани имат качествени играчи, много бразилци, които могат да направят разликата в различни части на терена. Кирил Десподов, който се завърна в България от Каляри, също не трябва да се подценява. Рома трябва да покаже глад и воля за победа, в противен случай ще съжалява. Много харесвам Жозе Моуриньо, наистина е специален човек. Преди време бях близо до Рома, но сделката с тогавашния ми клуб Манчестър Сити пропадна. Не знам какво се случи“, добави още той.