Киселичков: Няма да коментирам червения картон, че може да ме вкарат в затвора

0
- -

Старши треньорът на Спартак (Вн) – Тодор Киселичков – сподели мнението си за загубата с 1:3 от Берое.

„Червеният картон повлия изключително много на развитието на мача. Не мога да го коментирам, излишно е. Ако я коментирам, най-много да ме вкарат в затвора, има шанс. Стана изключително трудно – при 32 градуса и с човек по-малко беше изключително трудно. Направихме максималното да се борим, да сме компактни – донякъде успяхме, донякъде не можехме. Берое имат класни играчи, успяха да ни разходят по терена, намираха празни пространства в защита. След като поведохме, допуснахме леки голове. Трябва да работим върху това.

Хареса ми, че се борихме. Някакви класни разигравания, контрол върху топката много трудно можехме да осъществим в този мач. Трябваше поне до полувремето да задържим преднината, но не успяхме.

Негативните резултати тежат най-вече психически. Неприятно е да сме само с една точка. Виждам някакъв позитивизъм. Футболистите се стараят, тренират добре.

Не мога да кажа сега дали ще има още напуснали, но трябва да се подсилим. Наблюдаваме доста играчи, трябват ни играчи, с които да вдигнем нивото“, коментира Киселичков.