На „Герена“ се надяват на чудо за неизменен титуляр

0
Снимка: levski.bg
- -

На „Герена“ се надяват на чудо, за да може Ноа Сонко Сундерг да бъде на разположение на Станимир Стоилов за дербито с ЦСКА-София. На този етап обаче този вариант може да мине за сценарии от сферата на фантастиката. Причината е, че все още има голям оток, който пречи на лекарите да преценят точното му състояние. На този етап едно е сигурно – няма счупване.

Както е известно, Сундберг бе заменен принудително в 14-ата минута, когато се сблъска с Пламен Андреев при първото попадение на Милошев. След това се озова в болница заради проблем с левия глезен.

На „Герена“ се надяват също така, че Сонко и Билал Бари ще се разминат с операции. Нападателят още в петък получи сериозна травма, а съмненията са за скъсани връзки. Иначе най-малкото, с което може да се размине е менискус. А това пак ще го извади от сметките на Стоилов за месец или два.

Със сигурност обаче Стоилов ще започне да затяга защитата, която в събота допусна 3 гола, с идеята, че тя трябва да се справи срещу ЦСКА-София и без Сонко./ „Мач Телеграф“