Спартак Вн се точи на Локо Пд (ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ)

0
Снимка: lokomotivpd.com
- -

Спартак Варна излиза за нов пловдивски скалп. Соколите приемат Локомотив с амбицията продължат с доброто си представяне напоследък. Преди паузата за националните отбори воденият от Тодор Киселичков тим надигра у дома Ботев Пд с 3:2, а след прекъсването на срещите от Лигата на нациите направи 1:1 със Септември Сф на „Васил Левски“. Новакът в елита обаче остава на дъното на класирането със само 1 успех, този над канарчетата, и две ремита. Варненци са амбицирани да победят у дома и другия пловдивски тим.

„Има го момента на новия треньор, има я емоцията, просто това трябваше да е отначало, а не да чакаме толкова много мачове за първата си победа“, каза левият флангови футболист на Спартак Виктop Митев.

„Негативните резултати ни влияеха, проблемът бе в главите ни. Дано всички е останало в миналото и да продължим да радваме феновете“, добави той.

Очаква се Локомотив Пловдив да излезе с нова защита при визитата си на Коритото. В миналия кръг смърфовете паднаха с 1:3 от ЦСКА 1948, с което за сефте загубиха точки на „Лаута“. Като гост Локо е колеблив, но се надява да се върне на победния път. Треньорът Александър Томаш е решил да направи някои рокади по състава и най-вече в ариергарда. Централните бранители Луан и Бидунга вече са готови след контузии и се очаква да заменят младите Павлов и Паскалев. На левия бек пък може да започне Томашевич вместо Александър Василев.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА СПАРТАК (ВН): Дичевски, Моура, Димов, Менди, Мехмед, Васев, Климентов, Митев, Антуи, Димитров, Баланюк

Резерви: Христов, Борисов, Бабалиев, Андреев, Ивей, Илиев, Начев

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛОКОМОТИВ (ПД): Хоркаш, Матеус, Луан, Бидунга, Томашевич, Дион, Каракашев, Витанов, Карагарен, Илиев, Боруков

Резерви: Пиргов, Паскалев, Павлов, Петрович, Джовани, Зебли, Димитров

„Тема спорт“