Невероятно благородство от бивш роден футболист

0
- -

Бившият вратар Петър Денчев стана герой, след като намери и върна портфейл с много пари на пловдивската адвокатка Аделина Клявкова, съобщава trafficnews.bg.

Тя написа в профила си във Фейсбук, че Денчев е открил портфейла на сина й с немалка сум пари, а след това той ги е открил през социалните мрежи и го върнал.

„Приятели, днес, на рождения ми ден, този благороден човек, намерил портфейла на сина ми с лични документи, банкови карти, както и немалка сума в размер на 1000 лв. След това, чрез профила ми във Фейсбук успя да се свърже се с мен, за да върне портфейла с документите и парите… Не мога да намеря думи, за да изкажа благодарността си, за проявената честност и благородство на Петър Денчев! Впечатлена съм от тази постъпка. Вярвам, че да помагаш на хората е не само призвание, но и доблест, която малко хора, като този човек притежават! Благословен бъди Петър Денчев! Аз вече вярвам в чудеса!” написа адвокатката.

Петър Денчев игра в редица отбори у нас. Вратарят с прякора Шмайхела е юноша на Спартак Пловдив, като носи и екипа на Локомотив. В момента той е управител на хотел под тепетата.