Томаш: Левски винаги е Левски! Осъзнаваме какво ни очаква

0
aleksandar tomash
Снимка: lokomotivpd.com
- -

Старши треньорът на Локомотив (Пд) – Александър Томаш – сподели мнението си за победата с 3:0 над Славия.

„Замисълът със стартовия състав беше да притежаваме средата на терена, където Славия са доста компактни. Първото полувреме имахме известни затруднения. Не осъществихме замисъла си. След корекциите на полувремето изцяло контролирахме развоя на събитията. Поздравявам моите футболисти и публиката. Играчите не вложиха само сърце, но и умения. Голямото е една дума – трябва във всеки един мач да има постоянство.

Името Локомотив е достатъчно доказано. Последните 5 години доста вдигна летвата, за да бъде подценяван. Досега в някои мачове играхме срещу себе си. Момчетата вече го осъзнават. Спортно-технически има много неща, върху които да работим. Ако се влагаме по този начин, можем да постигнем повече неща.

Левски винаги е Левски. Осъзнаваме какво ни очаква. Надявам се да се подготвим по най-добрия начин и ние да бъдем тези, които ще изненадат противника. Излизаме срещу доста силен съперник с индивидуалности, които трябва да елиминираме и да проведем нашия начин и стил на игра.

Много бързаме. Когато работиш за резултат, може да го постигнеш бързо, но няма да го задържиш. Когато работиш за стил и начин на игра, когато отбор и клуб са ръка за ръка и се изкачват постепенно или се дърпат един-друг, тогава може да е за по-дълго. Гледаме мач за мач“, коментира Томаш.