Нова треньорска глава падна в Трета лига

0
sevlievo otbor
- -

Ръководството на третодивизионния ФК Севлиево обяви раздяла със старши треньора си Илиян Трифонов. Причината е незадоволителните резултати в Северозападната Трета лига след 11 кръга.

В последните сезони севлиевци винаги бяха в челото на класирането, като на няколко пъти се разминаха минимално с шанса за промоция в професионалния футбол. Към момента обаче отборът е на 11-о място с 4 победи и 7 поражения, като изостава с 18 точки от лидера Бдин (Видин)

„След незадоволителните резултати на представителния ни отбор от началото на първенството, ФК Севлиево и старши треньорът на отбора Илиян Трифонов се разделиха по взаимно съгласие. Ръководството на клуба благодари на Илиян Трифонов за професионалното му отношение и му пожелава успех в бъдещите му начинания. Името на новия старши треньор на отбора ще бъде обявено в близките часове!“, се казва във фейсбук страницата на ФК Севлиево.

Севлиево отстъпи с 0:1 на Локомотив (Мездра) у дома в последния си мач. По непотвърдена информация, начело на севлиевския отбор ще се завърне Димитър Тодоров. Бившият полузащитник е един от най-успешните наставници на местния отбор, като го е водил и в Първа лига.