Тен Хаг чака публично извинение от Кристиано Роналдо, но ще разчита на него

0
- -

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обяви, че чака публично извинение от страна на Кристиано Роналдо заради скандала, който избухна между двамата по време на мача срещу Тотнъм през седмицата, когато португалецът отказва да влезе в игра в заключителните минути на мача и си тръгна пет минути преди края на двубоя.

„Кристиано тренира, за да поддържа формата си и да бъде готов за следващия мач срещу Шериф. Дали ще се върне към тренировките с първия отбор в понеделник? Първо трябва да поговорим. Ще бъде ли отстраняването му от първия тим за по-дълго? Не, не мисля така. Не искам да отсъства дълго време от отбора“, коментира Тен Хаг.

„Искам той да бъде част от отбора и да допринесе с качеството си. Разчитам на Кристиано Роналдо до края на сезона. Той е аут от мача срещу Челси, а след това сме готови да продължим. Отворен съм към това и мисля, че това е напредък. Кристиано остава важна част от отбора и аз ще разчитам на него“, добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.

Кристиано Роналдо изпадна в немилост, след като напусна мача с Тотнъм малко преди края, като преди това отказа да влезе в игра като резерва.

Тен Хаг наказа Кристиано, като го изпрати да тренира с младежкия отбор и ще бъде аут за дербито срещу Челси. Португалецът ще трябва да се извини на треньорския щаб и съотборниците си и да плати един милион паунда глоба.