Преди Нефтохимик – Лудогорец II (вероятен състав)

0
- -

Нефтохимик ще изиграе първото си домакинство за новия сезон във Втора лига. „Шейховете”, които през миналата състезателна година отпаднаха от родния елит, ще приемат своите съперници на стадиона в Българово. Това се налага заради непосилния за тях наем, който им е искан за ползването на стадион „Лазур”. Днес, от 18:30 ч., бургазлии приемат дублиращия отбор на родния шампион Лудогорец.

След като в първия кръг Нефтохимик загуби визитата си на Ботев (Гълъбово) с 1:2, сега ще се търси победа срещу „орлите”. Добрата игра от първия мач вдъхва надежди на морския тим, че това е постижима цел, а и като цяло, че отборът няма да има роля на аутсайдер в групата. Наставникът на тима Николай Кръстев няма сериозни кадрови проблеми. Единствените сигурни отсъстващи са титулярите от гостуването на Ботев (Гъл) Живко Илиев, който е наказан, както и контузеният Мартин Иванов. В редиците, обаче се завръща Емил Рачев.

Вероятен състав на Нефтохимик: Гичев, Калев, Тузаков, Жеков, Ив. Стоянов, Стаматов, Рачев, Филипов, Русев, Д. Стоянов, Кърмаджъ

Резерви: Славов, Йорданов, Вълев, Комелов, Жеков, Личев, Чахов

Наказани: Илиев

Контузени: Иванов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК