Шефът на Борислав: Подготвяме ударна селекция!

0
- -

Президентът на Борислав/Първомай/ Николай Бонев сподели пред Кота спорт, че през зимата клубът подготвя сериозна селекция. Вчера неговият тим победи ФК Ямбол 1915 с 1 на 0 и загатна, че излиза от негативната серия.

„Имахме няколко мача, в които загубихме много несправедливо. Смятам, че имаме потенциал за по-сериозно класиране в таблицата. През зимата имаме готовност да привлечем няколко качествени футболисти. По този начин ще засилим тима. Не мога обаче на този етап да ви кажа имена. Провели сме разговори, имаме уверение, че нещата ще се случат, но все пак е рано публично да бъдат оповестени тези играчи, като нови попълнения. Искаме да вдигнем нивото. Финансово се справяме, макар че е трудно. Нашата идея е да развиваме футбола в Първомай и правим всичко възможно това да се случва.“- коментира Бонев.

В същото време от клуба обявиха, че посвещават вчерашната победа над Ямбол на спонсора Палмс Бет. Компанията помага финансово на Борислав/Първомай/ и спомага за неговото финансово стабилизиране.