Локо (Пд) се прицели в двама от Септември (Сф)

0
aleksandar tomash
Снимка: lokomotivpd.com
- -

Треньорският щаб на Локо Пловдив е набелязал като потенциални попълнения млади таланти от София. Става въпрос за пробиващите в професионалния футбол с екипа на Септември Мартин Стойчев и Мартин Стоянов. Десният бек е само на 19 години, но направи впечатляващи мачове и не само според бившия му треньор Славко Матич заслужава да бъде повикан и в националния отбор. Той получи контузия в началото на мача с Левски миналата седмица, но съотборниците му успяха да удържат 0:0 и хвърлиха една от най-големите изненади от началото на шампионата.

Северномакедонецът е малко по-голям (роден е през 1999 г.) и също прави отлични включвания. И за двамата обаче има интерес и от други клубове и категорично Румен Чандъров ще иска трансферна сума, за да ги пусне.

Главният скаут на „смърфовете“ Христо Колев не спира да гледа мачове и да обикаля различни стадиони в търсене на перспективни млади момчета, които могат да подсилят отбора на Александър Томаш още през зимата. В същото време треньорът не спира да гледа и видео с изявите на предлаганите му постоянни футболисти от чужбина./ „Мач Телеграф“