Голям талант на Левски и бивши национали играха благотворително (ВИДЕО)

0
patrik gabriel galchev
Снимка: premature-bg.com
- -

С вълнуващ финален мач между ученици и звезди на футбола, завърши благотворителният турнир “Големи сърца за малките герои”, който организира тази неделя ЧСУ “Дружба” в София в подкрепа на каузата на фондация “Нашите недоносени деца”.

„Купата, очаквано, но и с голяма надпревара, спечели отборът “Звезди”, в който се включиха Патрик-Габриел Галчев от ФК „Левски“ (София), бившите национални състезатели: Георги Пеев и Емил Гъргоров, настоящи играчи във ФК „Витоша“ (Бистрица), Даниел Пеев и Венцислав Бонев, както и легендата на ФК „Локомотив“(София) – Юлиян Петков. Те се изправиха срещу отбора “Ученици”, който успя да стигне до финала, за който се надпреварваха и формациите на родителите и учителите. Победителите получиха като награда за първото място и рисунки с футболна тематика, сътворени от децата на училището.

Изпълненият с емоции ден обедини малките и големи участници в турнира и присъстващите в благородната мисия да подкрепят най-малките герои на България – недоносените бебета. С голямо желание и сърце те се включиха и в благотворителния базар, на който се предлагаха домашни храни и ръчно изработени вещи. Събитието се превърна в изпълнен с ентусиазъм ден най-вече за всички деца, които получиха и незабравимия урок и пример от идолите си за това как може да се прави добро дори и с най-малките жестове.

По време на благотворителното събитие бяха набрани 2424 лв, дарени в подкрепа на каузата и мисията на Фондация “Нашите недоносени деца”.

Благодарим от сърце на всички участници за оказаната подкрепа и прекрасната инициатива!“, написаха от premature-bg.com.