Реал Мадрид се надяват да убедят полузащитник да остане за още един сезон

Kroos
- -

Реал Мадрид се надява да успее да убеди Тони Кроос да не напуска клуба през лятото.

Според Marca мадридският клуб вече прави планове за следващия сезон и обмисля сценарий, при който Кроос да не е в отбора. Въпреки това всички в Реал Мадрид работят, за да убедят Тони да удължи договора си за още един сезон.

Президентът Флорентино Перес е един от най-големите фенове на Кроос. Той смята Тони за един от най-добрите си трансфери. Перес вече каза на играча, че е готов да продължи договора си с него.

Треньорът на Мадрид Карло Анчелоти играе важна роля в убеждаването на Кроос да остане. 63-годишният винаги е бил предпазлив за бъдещето на германеца, но след скорошното равенство 3-0 срещу Елче, той каза, че Кроос ще остане: „Обсъдихме темата. Тони ще мисли за това след световното. Лично аз смятам, че той ще остане.“

Всички в съблекалнята усещат колко важен е Кроос за отбора. Тони обаче осъзнава, че е един от играчите, чийто период в Реал Мадрид е към своя край: Каземиро вече напусна, а договорът на Лука Модрич е до лятото. Въпреки това хърватинът може да удължи споразумението с Реал Мадрид за още един сезон.

Реал възнамерява да изчака до последното решение на футболиста.

32-годишният полузащитник има 14 мача за Мадрид този сезон и направи три асистенции.

Топ 5 на реферските безобразия в Разград