Академия „Антон Петров“ организира зимен лагер по муай тай и бокс в Банско

Akademiya Anton Petrov zimen lager 2
- -

Бойна Академия “Антон Петров” организира зимен тренировъчен лагер в Банско – Гранд Хотел Банско. Той ще се проведе в периода 13-18 ноември, обявиха от клуба. Тренировките ще бъдат двуразови по муай тай, бокс и кондиционни.

Подготовката по муай тай ще се води от двама от най-добрите треньори в България в бойния спорт Антон Петров и Кирил Пенджуров. С тяхната богата спортна биография вече ви запонахме в Kotasport. Тренировките по бокс ще води също доказал се специалист – Крум Петров, а кондиционните – Марчо Марков.

Akademiya Anton Petrov zimen lager 1

Условията за настаняване са без аналог :

– зала за трениране в хотела

– Уникален СПА център

– Ultra All Inclusive (диетични менюта и храна от най-висок клас )

– Двойни стаи и апартаменти ( единично настаняване по избор )

Тренировките традиционно ще бъдат на изключително професионално ниво , съобразени с възможностите , целите и желанията на всеки.

Екипът ни има дългогодишен опит в подготовката на състезатели, провеждане на тренировъчни лагери по цял свят и участие в състезания на най-високо международно ниво. Провежданите от нас лагери са подходящи за всички възрасти, пол и ниво на подготовка, като всеки е добре дошъл , да бъде част от отбора . Очакват ни много здрави тренировки и много усмивки разбира се.”, написаха в официалната си Facebook страница организаторите.

Пакетна цена 650 лева

– настаняване в двойна стая

– Ultra All Inclusive

– СПА

– Фитнес

– 2 тренировки на ден