Киселичков: Не ни достигна класичка! Левски е много силен отбор, ако имаме шансове, искаме да спечелим

0
todor kiselichkov
Снимка: spartakvarna.bg
- -

Старши треньорът на Спартак (Вн) – Тодор Киселичков – сподели мнението си за равенството със Славия.

„Не ни достигна малко повече класичка и малко повече рутина. Поведохме два пъти и не успяхме да задържим резултата. Грешка при статично положение и феноменално изпълнение на футболист на Славия. Борихме се доста, тичахме доста. Имахме ситуациите в атака. Нямаше да е незаслужено да победим.

Завъртяха се доста хора на различни позиции. Тренираме постоянно тези неща. Не се притеснявах как ще изглеждаме в защита, а от някое статично положение, някое наше неточно отиграване в предмостието на вратата. Момчетата се справиха добре.

Днес имахме още ситуации, които не развихме както ми се иска. Надявам се малко по-майсторски да ги отиграваме.

Денис отбеляза два гола. И в другите мачове имаше шансове. Старае се момчето, тренира, както и останалите. Радвам се и за него, и за целия отбор. Това му е работата – да материализира усилията на отбора.

Левски е много силен отбор. Надявам се да стане празник във Варна. Хората да са доволни след мача. Ако имаме шансове, искаме да спечелим. Затова ще тренираме цяла седмица. Това е нашата цел. Поздравявам публиката на Спартак, благодаря от името на целия отбор за подкрепата“, коментира Киселичков.