На изпроводяк: Митов води Левски срещу Верея

0
- -

Ники Митов, който се клати на поста си старши треньор на Левски като при земетресение от 9,8 по Рихтер, най-вероятно ще води отбора и в гостува нето на Beрея, съобщава „Меридиан Мач“. Не се очаква до събота, когато е срещата в Стара Загора, да има нова фигура на „Герена“.

Същевременно ръководството на Левски обмисля да изпрати Николай Митов на едномесечна специализация в Испания, изцяло на разноски на клуба, ако се стигне до раздяла между двете страни. Както е известно, „сините“ водят преговори с двама специалисти, които да наследят Митов. Става дума за Делио Роси и Аврам Грант. Припомняме, че Николай Митов остави мигновено Септември в началото на март 2017-а година, за да се завърне на „Герена“.

Самият Николай Митов пък напусна вчера „Герена“ с мръсна газ, за да избяга от чакащите го медии. Той води сутрешното занимание на отбора, след като преди това отмени тренировката във вторник. Митов, който очевидно не е доволен от ситуацията в клуба, се качи почти на спринт в колата си и потегли със солидна скорост.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК