Босът на Дея: Олимпиакос е фаворит в много отношения, но не сме се предали!

0
deq lukoil neftohimik 5
- -

Президентът на бургаския Дея спорт – д-р Александър Маджуров – говори преди решителния реванш с Олимпиакос от 1/8-финалите от турнира на CEV Чалъндж Къп. Двубоят е днес от 19,00 часа в Бургас.

В първия мач бургазлии отстъпиха с 0:3 и днес трябва да спечелят с 3:0 или 3:1, за да се стигне до т.нар. златен гейм за определяне на победителя.

„Настроението е високо. Този мач може да осмисли сезона ни след лошото начало. Олимпиакос е фаворит в много отношения, но не сме се предали. Николай Учиков не беше тренирал от 10 дни, но вече е на разположение и може да се включи при необходимост. Георги Братоев вече няма никакви проблеми с глезена. Стефан Чавдаров се контузи в последния ни мач, но вече и той е добре. Очаквам празник на волейбола в Бургас“, коментира д-р Маджуров пред „Мач Телеграф“.

Относно позицията на старши треньор, овакантена след напускането на Венцислав Симеонов, той се надява да има яснота преди коледните празници, за да може да стартира подготовката за Купата на България.

„Трудно се намира заместник на специалист като Венци. Водим разговори с различни мениджърски агенции, предложени са ни 4-5 имена, но засега не сме избрали конкретно“, каза още президентът на Дея спорт.