Аржентински гранд отряза Лудогорец за защитник! Чака подобрена оферта

0
aleks vigo
- -

Аржентинският гранд Ривър Плейт е отхвърлил офертата на Лудогорец за десния бек Алекс Виго, пишат местните медии. В клуба обаче очакват подобрено предложение за правата на 23-годишния футболист. Около Нова година в Южна Америка се зашумя, че ръководствата на двата тима са много близо до сделка. Първо се считаше, че разградчани ще платят около 1.7 милиона евро за половината от правата на играча. След това предложението е било „подсладено“, но не достатъчно. Наред с това се твърдеше, че крайният бранител ще подпише договор за 3.5 години с орлите. Според информациите условията по него вече са били уточнени.

Преди дни обаче на сцената излезе и Цървена звезда. Звездашите искат играча под наем за една година, а след това да имат право да го откупят за 2.8 милиона евро. Интересното е, че засега и предложението на клуба от Белград не е прието. Защото Ривър Плейт иска да вземе пари веднага, а не догодина. Въпреки това, именно Цървена звезда е фаворит за подписа на бранителя.

През миналия сезон Виго бе под наем в Индепендиенте. Той игра в 35 шампионатни двубоя, в които вкара 1 гол./ „Тема спорт“