„Червени“ фенове: Нямаме шампионски отбор! Имаме един вратар и доста пълнеж в защита

0
cska fenove 1
Снимка: cska.bg
- -

Победата на ЦСКА-София над Пирин с 2:1 в последната контрола на „червените“ преди подновяването първенството породи доста коментар и от феновете на отбора.“Тема Спорт“ представи мнения на червени привърженици, изразени в официалната страница на ЦСКА-София във фейсбук, след проверката.

Kraslmir Tsenov: Контролите са едно, официалните мачове друго! Надявам се да нямаме тежки травми, да бъдат сплотен отбор (един за всички, всички за ЦСКА), момчетата да изорат терена, да се сбият, пък каквото сабя покаже!

Данко Димитров: Назон най-после е заприличал на футболист физически. Хайнц е класа. Имаме слабости в защита. Видяхме гола през Кох. Митко не може да замести убедително Бусато при контузия на бразилеца. Махмутович и Минков май са повече за пълнеж. И, разбира се, голям проблем може да се окаже липсата на план Б, защото днес поне не го видяхме. Едва ли ще издържим само с 3-5-2. Противниците рано или късно ще се адаптират към тази постройка и игра.

Борислав Цветанов Спасов: Уважение към Евтимов, но ЦСКА има само един вратар.

Lubomir Monovski: Евтимов и Шопов си остават загадка. Браво на останалите за желанието и старанието в това лошо време.

Христо Узунов: Браво на Саша, умело крие състава за старта! Браво и на момчетата!

Анатоли Петков: Отбраната от първото полувреме и нападението от второто с някои корекции!

Ники К.: За тоя терен и студ даже си беше съвсем прилична играта, имаше хубави комбинации и нелоши идеи в атака. В защита трябва да се подобрим и дай Боже Бусато да е здрав, че там конкуренция няма. Успех на отбора и победа в Стара Загора!

Николай Милушев: Добър мач, защитата малко е отпусната, в нападение има комбинация, там сме добре. Тобиас, когато е с топката, се усеща спокойствие.

Прасесуалий Груханкин: Има добро движение с и без топка, добра реакция при загуба на кълбото, игра през центъра, което сякаш беше забранено в последните сезони. Компактност и добро тактическо взаимодействие. Много се говори за шампионска титла, но е честно да си признаем, че в момента нямаме шампионски отбор, сравнявайки го с разградчани.